Kom langs in onze fysieke winkel geopend op zaterdag van 10:45 - 16:00 uur. Er is altijd een draagconsulent aanwezig en je kunt alle producten in onze shop in het echt zien.

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

De Snuzpod Studio VS de Snuzpod4 co-sleeper

De Snuzpod Studio co-sleeper het zusje van de Snuzpod4

Heb jij hem al gezien? Nieuw in ons assortiment is de Snuzpod Studio, met 7 verschillende kleuren en stijlvol uiterlijk zijn wij blij deze te mogen verwelkomen. De Studio én Snuzpod4 zijn beide Awardwinners, stijlvol en in zoveel kleuren dat ze in elk huis passen. Maar wat is nou het verschil tussen deze twee Co-sleepers? Ikbenmama zocht het voor je uit.

De prijs

Allereerst valt het natuurlijk op dat de Studio wat slanker is en iets meer kekke kleuren bevat dan de Snuzpod4. Daarnaast is ook de prijs een groot verschil. Waar je bij de Snuzpod4 €245,- betaalt, is de Studio te verkrijgen voor €185,- dat is een verschil van €60,-. Is de ene dan beter dan de ander omdat deze duurder is? Nee hoor, het zijn beide fijne co-sleepers, kies wat het beste bij je past! 

Wat is het verschil in looks?

Qua uiterlijk zie je echt een groot verschil, zowel de kleuren als het model is anders. De Snuzpod4 heeft een recht toe recht aan uiterlijk, waar de Snuzpod Studio wat meer style laat zien. Je ziet wel dat het zusjes van elkaar zijn. De Snuzpod Studio heeft in vergelijking met de Snuzpod4 panorama mesh panelen, waardoor je jouw kindje ten alle tijde goed kunt zien liggen. De Snuzpod4 heeft 2 mesh raampjes in de panelen. 

Bij de Snuzpod4 kun je het wiegje van het onderstel tillen en deze in en om het huis gebruiken. Zo kan je baby ook tijdelijk even in een andere ruimte slapen, zonder dat je meteen heel het bedje hoeft te verhuizen. Dat kan bij de Studio, die uit één geheel bestaat niet. Ook daar heeft Snuz weer iets op verzonnen, er zitten wieltjes bijgeleverd bij de Studio. Zo kun je het bedje gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte. Deze hoef je niet perse te monteren, maar het is wel een optie. 

Voor beide co-sleepers geldt dat ze in hoogte verstelbaar zijn (Studio tot 79cm hoog en Snuzpod4 tot 95cm hoog), zo hebben ze ook beide een reflux functie én hebben ze allebei een zip-down paneel zodat je je kindje makkelijk kunt pakken zonder uit je warme bed te hoeven stappen.

 

Welke Snuz co-sleeper moet ik dan aanschaffen?

Dat ligt natuurlijk helemaal aan wat jullie wensen zijn. Ze verschillen niet enorm veel in afmetingen. De Studio heeft afmetingen van L99 x B59 X H79 cm. De Snuzpod4 is ietsje groter, namelijk L100 X B49 X H95 cm . Let hierbij wel op de afmetingen van je bed. De Snuzpod4 past naast een bed met een matrashoogte van maximaal 73 cm, bij de Snuzpod Studio is dit 70,5 cm. 

Een groter verschil zit er in het gewicht, de Snuzpod4 weegt zo’n 11,5kg waar de Snuzpod Studio maar 6kg weegt. Voor de Snuzpod Studio is er dan ook een reistas (apart verkrijgbaar), zodat je deze makkelijk mee kunt nemen wanneer je een weekendje weggaat of jullie kindje gaat logeren bij opa en oma bijvoorbeeld.

Welke accessoires passen er op de Snuzpod Studio?

Beide co-sleepers worden verkocht inclusief matras maar het is aan te raden om er ook een matrasbeschermer te gebruiken. Het matras van de twee co-sleepers verschilt in maat, let daar goed op als je een matrasbeschermer bestelt. Verder zijn alle andere accessoires voor beide bedjes te gebruiken, denk hierbij aan de Snuzcloud, Pockets, Mobiel én het beddengoed.

Wanneer kan de Snuzpod gebruikt worden?

Vanaf de geboorte mag jouw kindje in de co-sleeper liggen, tot de leeftijd van ongeveer 6 maanden, maar kijk hierbij goed naar de ontwikkeling en lengte van jouw kleintje. Wanneer jouw kindje begint met klimmen en zitten, kun je het beste overstappen naar een ledikant.


Voor welke Snuzpod ga jij? bekijk en bestel ze hier.

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. 3 Producten die bijna nooit op een uitzetlijst staan, maar die je eigenlijk niet kan missen. Vaak is een uitzetlijst ontzettend lang. Bij ikbenmama vinden we dat er vaak dingen op staan die je eigenlijk niet gebruikt en er weer belangrijke producten juist missen. Daarom hebben we 3 producten bij elkaar gezet die bijna nooit op een uitzetlijs
  4. Snüzpod 3 bij ikbenmama - de beste co-sleeper is nu nog beter!
Gerelateerde producten